Report problem
Processing your request, Please wait....

  

Ние от Tattoo Hammers , притежаваме дългогодишен опит в сферата на кърти чисти извозва на всякакви строителни материали и различни видове отпадъци.

Трябват Ви професионално бързо изгодно извършени услуги свързани с къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци от стара или нова сграда, подготовка за частичен или основен ремонт вкъщи, на вилата, в административна или производствена база – ние сме на Ваше разположение. Работим качествено и бързо на достъпни цени!

Ние предлагаме най-добрите къртачни услуги в град Плевен и района. Извършваме професионални къртачни услуги, като: къртене на баня, къртене на кухня, къртене на стени, къртене бетон, къртене на мозайки и комини на преференциални цени. Разбира се , извършваме и хамалските услуги , които знаете , че са пряко свързани с всеки един тип ремонтна дейност или преместване от точка А до точка Б . От хамалските услуги извършваме : почистване на мази и тавани , почистване на гаражи , почистване на дворове , изхвърляне на мебели , събаряне на постройки , преместване на дома и офиса , извозване на строителни отпадъци , пренасяне на строителни материали , качване на мебели и техника и други.

Ние от Tattoo Hammers , извършваме и ремонтни услуги , като : ремонт и обкичване на баня , лепене на плочки и гранитогрес , монтаж на гипсокартон и окачени тавани , шпакловане на стени и тавани , полагане на замазка , боядисване на стени и тавани , изграждане на електрически инсталации , ВиК услуги , реставрация на сгради , саниране на сгради , полагане на хидроизолация , демонтаж на остъкление , демонтац на каси на врати , зидане и усвояване на тераси и други.

Благодарение на дългогодишния ни опит и професионално отношение, можем да гарантираме за отлично изпълнение на задачите и перфектен резултат. Изпълнението в срок е гарантирано !

Не се колебайте и се свържете с Нас – Tattoo Hammers , защото графикът се запълва бързо ! Работим на ниски цени с идеален резултат!

тел.0889/977 289

Посетете нашата ФЕЙСБУК СТРАНИЦА 
или УЕБСАЙТ

Реклама