Уважаеми посетители, “ Лин Кеин „ООД и китайски ресторант „Пекин“ в Плевен имат удоволствието да ви представят своя уникален и богат асортимент от продукти, в които е застъпена подобаващо разновидна гама от оригиналната китайска кухня, съобразена с европейските хранителни и органолептични вкусови качества.

Предлагаме Ви приятна и уютна атмосфера, наситена с китайски оригинални мотиви и съчетана със стил, уникалност и безупречност в обслужването, които ще задоволят и най-изтънчените вкусове.

За топлите месеци заведението разполага и с лятна градина, в която може да споделите вкусната ни кухня с ваши приятели и роднини, като се възползвате от чудесното обслужване и свежата лятна прохлада.

Усилията и труда на целия ни екип са насочени към пълното персонално задоволяване на потребителските нужди на клиентите ни.

Освен всички салати, предястия, супи, ориз, спагети, ястия с месо и риба, десерти, сосове и добавки, предлагаме и обедно меню на атрактивно ниски цени а също така и малки порции, съобразени с търсенията на различни групи посетители на заведението.
Ще се радваме да ви приветстваме и с „Добре дошли“ като наши гости в ресторанта.

Уважаеми клиенти, ресторант „ПЕКИН“, предлага на всички свои клиенти разнос по домовете.
Ако поръчката е за сума над 40.00 лева получавате БОНУС – 1 брой бутилка 2.00 литра COCA COLA !!!
Драги посетители, екипът ни се старае да доставя поръчките ви, възможно най-бързо, но в пикови моменти и при ремонтни дейности на улиците в града, се увеличава времето за доставка.
БЛАГОДАРИМ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА РАЗБИРАНЕТО!
Цена на доставка в рамките на града – 1.00 лв.

НАШЕТО МЕНЮ

КИТАЙСКИ РЕСТОРАНТ ПЛЕВЕН-„ПЕКИН“

гр. Плевен
бул. „Св.Св Кирил и Методий“24
(срещу Пожарната)
НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ

тел.0877/188 383
тел.0888/037 007

Посетете НАШИЯТ САЙТ или ФЕЙСБУК СТРАНИЦА

Реклама