-Услуги с Автокран в Плевен и региона – Ловеч, Троян, Габрово, Велико Търново, Козлодуй. Автокран с товароподемност от 12 до 100 тона. АВС Partner е доказана фирма с дългогодишен опит в областта на услуги с автокранове на Българския пазар.
-Услуги със строителна техника и механизация – монтаж и демонтаж на метални халета, съоръжения, конструкции, монтаж и демонтаж на силози, изграждане на кули на мобилни оператори, монтажна и подемна дейност по строежи, направа на разкривки, риголване, подравняване.
-Монтаж, ремонт и гаранционна поддръжка на автомобилни газови уредби LANDI, LANDIRENZO. ABC Partner е дистрибутор за Северна България – регион Плевен на газови уредби на марката landirenzo – вносител ТАНЬО ВИДЕВ http://www.landi-bg.com./

-Базата разполага и със сервиз, в който се извършват ремонтни дейности на камиони и строителна техника. Автопроизшествия и аварии 24 часова възможност за реакция при произшествия или аварии. Дългогодишна работа в региона на гр. Плевен с КАТ и ПОЛИЦИЯТА при възникнали катастрофи с автомобили, камиони с ремаркета и друга техника. Извършват се стандартни и специфични товаро-разтоварни услуги с едно обаждане клиентът може да получи бърза, координирана и организирана услуга.

гр. Плевен 5800
Западна Индустриална зона
бул. Георги Кочев 111
НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ

тел./факс: 064/ 800 183
тел. 0888 005 535
тел. 0888 413 345
e-mail: abc_partner@abv.bg
http://abc-partner.com/

Реклама