Report problem
Processing your request, Please wait....

  

Рибен ресторант „Национал“ е разположен в централната част на Плевен
Разполага с обширна зала с големи и малки сепарета, огромен дансинг и място за танцуване. Капацитетът на заведението е 180 места и е идеално място за вашият купон – храна, забавление, срещи, събирания, партита и др.
Предлага типично български ястия с незабравим вкус, прясна морска риба -ФАГРИ, ГАВРОС, БАРБУН, МАРИДА, ЛАВРАК, ЦИПУРА И ЛАКЕРДА, разнообразни салати, вкусни гозби, приготвени меса на жар и заведението разполага с градина в която ще се почувствате като в Санторини, слуша се българска и гръцка музика, освен риба се предлагат и морски дарове, калмари, октоподи, скариди, рапани , миди, традиционна гръцка кухня, суфлаки, тарама, дзадзики, патладжан по соунски, гювече буюрди и други….
Всеки ден ресторанта предлага вкусно и разнобразно обедно меню, а вечер богато барбекю, хрупкави пърленки и вкусотии на пещ, и богат избор на вина, подбрани не само от нашия Плевенски регион, а и от най добрите изби от цялата страна.

Ако празнувате рожден ден, кръщене, коктейл или банкет, бизнес обяд или вечеря, ресторант „Национал“ ще придаде на Вашето мероприятие неповторимост и комфорт.
С богатия си опит и професионализъм, екипът на ресторант „Национал“ ще помогне за Вашето незабравимо сватбено тържество
•с традиционна и изискана тържествена украса
•с богато сватбено меню и отлично организирани ритуали в духа на традициите на българската сватба

В ресторант „НАЦИОНАЛ“ се организират освен традиционните тържества, но и гръцки вечери, надигравания , надпявания, караоке партита, рибни фиести и фестивали на рибната чорба, вечер на талантите и други интересни забавления. За нас е чест да сте наши гости!

Работно време:
Понеделник-Събота
09:00-24:00
Неделя-само с резервация за не по-малко
от 20 човека и задължително меню!

гр. Плевен
ул. „П. Р. Славейков“ 21
НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ

тел.064/82 00 79
тел.0888/806 807
ФЕЙСБУК СТРАНИЦА
ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

 

Реклама