0886/366 066

Хладилен сервиз по домовете гр.Плевен

Хладилен сервиз по домовете гр.Плевен извършва следните услуги: ремонт и поддръжка млeковани,хладилни камери, домашни хладилници,професионални хладилници,апарати за наливна бира,хладилни витрини,диспенсъри за вода и ледогенератори . […]