0890/551 518

Вендинг и кафе автомати гр. Плевен-Фирма „Ива и Бо 2017 ЕООД“

Фирма „Ива и Бо 2017 ЕООД“ гр. Плевен Предлага: -Поставяне и ремонтиране на Вендинг и кафе автомати за Плевен и региона. Телефон за връзка: 0890/551 […]