Report problem
Processing your request, Please wait....

  

ЗАПОВЯДАЙТЕ В ЛОВЕН РЕСТОРАНТ ДВЕТЕ СЪРНЕТА  КАЙЛЪКА ПЛЕВЕН !
Парк „Кайлъка“ е любимо място за отдих на плевенчани и на гостите на града, разположен сред вековни дървета. Намира се в посока юг от град Плевен в долната част на живописната преломна долина на река Тученица.
Площта на парка е 10 000 декара. В централната част на този оазис, в непосредствена близост до езерото и буквално срещу часовниковата кула символ на парк „Кайлъка“ е разположен ловен ресторант „Двете сърнета“.

Ресторантът разполага с лятна градина 150 места, зимна градина 150 места и кафе сладкарница. Интериорът е в меки топли тонове, което създава приятна и спокойна атмосфера. Ресторант „Двете сърнета“ е идеалното място за големи сватбени и семейни тържества, абитуриентски вечери, както и за фирмени празници!
Сред зеленината и спокойствието на градината, може да се любувате на прохладните вечери в парк „Кайлъка“. По-темпераментните от Вас също няма да скучаят – вечер темпото се вдига и настава голям купон с живата музика на оркестъра.
В ресторант „Двете сърнета“ се предлага разнообразна българска и европейска кухня, барбекю, дивечово меню и богат избор на алкохолни безалкохолни напитки, вина и пиво на достъпни цени. Непосредствено до комплекса е разположен паркинг.

гр. Плевен
парк Кайлъка
НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ

тел.064/80 22 11
тел.0885/707 345

Реклама