Психолог Плевен Петя Илиева

0895 75 96 97

Report problem
Processing your request, Please wait....

  

Психолог Плевен Петя Илиева

Индивидуална консултация

Индивидуални консултации с мен за получаване на качествена подкрепа, максимална конфиденциалност и анонимност в работа за решаване на широк спектър от проблеми. Продължителността на една консултация е 60 минути. Провежда се на живо след предварително записан на час.

Онлайн консултации

Онлайн консултациите с мен са отличен начин да получите качествена подкрепа, максимална конфиденциалност и анонимност, в удобно за вас време и място, където и да се се намирате. Продължителността на една консултация е 60 минути. Провежда се по Viber , WhatsApp под формата на видеоразговор или чат след предварително записан на час.

Семейна консултация

Семейната консултация с мен е подходяща за двойки който, искат да имат по-добри взаимоотношения, за семейства изправени пред стресови ситуации, за родители които желаят подкрепа при отглеждането и възпитанието на децата си. Продължителността на една консултация е 60 минути. Провежда се на живо след предварително записан на час.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ СРЕЩАТА С МЕН

Преди всичко, в работата си с хората използвам сърцето си! Вярвам че, съчетаването между техниките и личностните умения на консултанта  са единствения начин за справяне със страховете и комплексите, които съществуват във всеки един от нас. Съпричастна и отдадена съм, като искрено огледало, в което човека вижда себе си по- ясно, с повече приемане, кураж и любов!  Ежедневно приемам изповедите на много хора. Изслушвам споделеното, което не може да се довери на никого – нито на роднини, нито на близки, нито на приятели. Доверява се на мен! Привилегия и чест е да съм пазителка на тайните ви! Всеки един от нас иска да е разбран и щастлив! Тези, които в труден период са се осмелили и са потърсили подкрепата ми, са разбрали колко нормално, човешко и полезно е това за тях. Човек е онова ударение, което умее да поставя обич в сърцата на другите. За да те има за някого, са необходими две неща: да благодариш и да прегръщаш с разбиране! Първото е от усещане, а второто, винаги да подсказва на другия, че вече има дом в сърцето ти!

гр. Плевен
ул. „Дойран“ №160, ет.3, кабинет 312
НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ
Работно време:
Понеделник – Петък
09:00-18:00
Събота
09:00-12:00
Неделя – почивен ден.

Телефон
Whatsapp | Viber
0895 75 96 97

Реклама