НИБОРА ЕООД е частна търговска фирма, основана през 1993 г. в гр. Плевен и ориентирана към внос и доставка на елементи за производство и ремонт на промишлени и селскостопански машини.

Фирмата е директен вносител и основен доставчик в страната на прецизни лагерни сачми от лагерна, неръждаема и въглеродна стомана, от специални сплави, пластмаси и силикатни материали, както и на лагерни ролки и сферични опори.

Фирмата е утвърден вносител на ролкови и специални вериги за промишлени, селскостопански и хранително-вкусови машини от Чехия, Италия и Китай.

От 2015 г. НИБОРА ЕООД е ексклузивен представител на италианската фирма FLITECH – производител на шнекови спирали и поддържа на склад широка номенклатура от шнекови спирали – десни и леви, от въглеродна и неръждаема стомана, с различни дебелини и диаметри от 50 мм до 450 мм. По заявка доставяме некови спирали до 700 мм, както и спирали със специфични размери и приложения.

Фирмата ни е директен вносител на червячни редуктори, асинхронни електродвигатели, верижни колела, съединители, конусни и конусно-натегателни втулки, зъбни колела и рейки, неръждаеми мрежи.

Като оторизиран представител фирмата е специализирана в търговията с транспортни ленти, редуктори и вариатори MOTOVARIO, ремъци и ремъчни шайби , перфорирана и сечена ламарина, стъклотефлоново и силиконово платно, технически пластмаси и елементи за изграждане на конвейери и транспортьори.

Всички продукти, които предлагаме са произведени от реномирани производители по най-съвременни технологии и се отличават с високо качество и надеждност.

гр. Плевен
Западна индустриална зона
ул. Българска авиация №37
/срещу бензиностанция ‘Лукойл’/
НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ

Работно време:
Понеделник-Петък
08:30-17:00

Телефон/Факс 064 / 681-238
064 / 681-058
Мобилни:
088 / 856-00-29
088 / 980-06-78
088 / 953-12-27
nibora@nibora.com

За повече информация посетете НАШИЯТ САЙТ

Реклама