„Автотехника“ – част от световната програма Das WeltAuto за Плевен и региона.

„Das WeltAuto“ е международна марка на концерна Volkswagen AG.Предметът на дейност на марката е търговията с употребявани автомобили. Марката стартира дейността си в България през 2015г. като част от структурата на фирма Порше БГ, вносител на марките Audi,Volkswagen леки и Volkswagen Лекотоварни автомобили.Das WeltAuto предлага на клиентите си сертифицирани употребявани автомобили с доказан произход и история, които са в отлично техническо състояние и външен вид.

Ценностите на марката Das WeltAuto са:

Прозрачност
Сигурност
Доверие
Надеждност

Предимствата при покупка на автомобил от структура на Das WeltAuto са прозрачност на процеса на покупка, изрядна документация, гаранции за качество и произход, както и множество съпътстващи услуги и професионални съвети относно финансирането и застраховките, които ще получите от квалифицирани търговци.

Предлагаме още:
-Записване на час по телефона:
Можете да си запазите час в сервиза на следния телефон: +359 (64) 888 795
-Магазин за аксесоари:
За всеки по нещо! Винаги поддържаме богат асортимент от артикули от категориите: сигурност, комфорт, спорт, оптика, тапицерия, защита срещу кражба и много други.
-Финансови консултации:
Ние ще Ви консултираме за избрания от Вас финансов продукт.
-Експрес сервиз:
Имате възможност да се възползвате от изгодно и експресно обслужване на Вашия автомобил, например: смяна на масло, накладки и гуми.
-Тенекеджийски ремонти:
Оборудването на бояджийския и тенекеджийския цех е едно от най-модерните не само в гр. Плевен, но и в страната.
-Ремонт на климатични инсталации:
С помощта на модерен апарат на WAECO ASC1000 се проверява състоянието на климатика в автомобила. Апаратът позволява зареждането с фреон – частично или пълно да се извършва прецизно , като се определя точния грамаж и се спазват оптималните норми от фирмата производител.
-Лако-бояджийски ремонти:
Нашият лако-бояджийски отдел е модерно оборудван и работи с най-нови технологии. Високо квалифицираният ни персонал гарантира безупречното качество на извършената работа, допълнително получавате и гаранция върху ремонта. Работи се само с най-съвременни и качествени материали , гарантиращи пълно и точно възстановяване на всякакви марки автомобили , независимо от възрастта и степента на пораженията.
-Полиране на автомобила:
Направете нещо хубаво за своя автомобил. Топлината, студът, солта и мръсотия правят боята мъглива и матирана. Редовната поддръжка гарантира запазен и брилянтен външен вид. Цялостен пакет грижи за Вашия автомобил може да намерите в нашия магазин за аксесоари.
-Автомивка:
Автомивката ни е автоматична ТК 28 Аutoequip с най – съвременни валяци, оборудвани със специални ленти , които щадят автомобила Ви. Ние работим с богата гама от препарати внос от Италия – MAFRA и за обслужването на Вашият автомобил са пригодени най – различни програми за измиване от типа: измиване на шаси, шампоан, активна пяна, безконтактно, изпръскване и вакса, подсушаване. Освен допълнителната услуга като измиване на шасито, ние извършваме и вътрешно почистване – сухо пране на седалки, под таван, странични кори и почистване на кожен салон на автомобила.
-Регистрация на автомобил:
Предлагаме услугата регистрация на Вашия автомобил.
– Годишен технически преглед
В нашия сервиз може да бъде извършен годишен технически преглед на Вашия автомобил. Към сервиза е открит и пункт за извършване на Годишни Технически Прегледи. Освен годишният технически преглед там може да бъде поставена точна диагностика на горивната система и ходовата част на вашият автомобил.
-Продажба на гуми.

Работно време:
Понеделник-Петък
08:30-18:00
Събота-9:00 до 13:00

Нашият адрес:
Автотехника ПМ ЕООД
5800 Плевен
Сторгозия 193
НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ
Телефон: 064/888 788 или 064/888 794
Факс: +359 64 888 799
мобилен:+359 887 33 94 77
E-mail: daniel.lakov@vwpleven.com

Интернет:

www.vwpleven.com
http://www.dasweltauto.bg/
https://www.volkswagen.bg/

Реклама