Условия за ползване

Условия за ползване

Ние сме сайт за РЕКЛАМНИ ОБЯВИ от Плевен и региона.
Рекламирайте вашият бизнес само за 60.00лв без ДДС за една година.

С публикуването на вашата обява тук, вие се съгласявате, че то е в съответствие с нашите указания, изброени по-долу.

Ние си запазваме правото да променим всички обяви, които са в нарушение на нашите насоки за предотвратяване на злоупотреби с цел да се избегне съдържание, което е неподходящо за нашите посетители. Това важи за хора от всички възрасти, раси, религии и националности. Следователно, всички обяви, които са в нарушение на нашите указания са обект на незабавно отстраняване без предупреждение.

С публикуването на обява в нашият сайт, вие се съгласявате със следното изявление:

Съгласен съм, че ще бъда отговорен за съдържанието на всички обяви, които публикувам в този сайт. Аз няма да държа отговорен собственика на този сайт, за всякакви загуби или вреди на мен или на други, които могат да се получат пряко или косвено от всякакви обяви, които публикувам тук.

С публикуването на обява в нашият сайт, Вие се съгласявате със следните насоки:

  1. Използването на обидни думи и неподходящ език или няма да бъдат толерирани никакъв начин. Обявите в нарушение на това правило ще бъдат отстранявани незабавно и без предупреждение.
  2. Няма да бъдат толерирани коментари, подбуждащи омраза, расизъм или друго обидно съдържание.
  3. Няма да се публикуват обяви, насърчаване на дейности, които са незаконни, съгласно действащите закони на Република България.
  4. Всяка обява, която изглежда е само тест за публикуване, на шега, или по друг начин съдържа невярна информация подлежи на премахване.
  5. Ние си запазваме крайната преценка кои обяви, са в нарушение на настоящите насоки.
  6. Благодарим ви за разбирането.